Beställning/Leverans/Kundtjänst

I dagsläget måste du vara bosatt i Sverige för att kunna handla. Bor du utanför Sverige så hör av dig till info@foglia.se för vidare diskussioner.

Produkterna finns listade som kategorier i vänstermenyn. Klicka på rubriken och leta dig fram till just din favoritolivolja eller annan produkt. Om du vill läsa mer om produkten klickar du på bilden eller rubriken. När du vill beställa klickar du på Köp så hamnar dina produkter i kundvagnen.

För att titta på valda produkter klickar du på Kundvagn i högermenyn. Du kan närsomhelst avbryta ditt köp. Ditt köp blir inte registrerat förrän du har klickat i att du accepterar köpvillkoren och klickat på Jag godkänner ovanstående order. Du kan välja mellan att betala med kort, faktura eller delbetalning. 

Du kommer att få ett mail med din orderbekräftelse. Kontrollera att uppgifterna stämmer. Skulle de inte göra det, hör av dig till oss så fort som möjligt.

Vi använder oss av DHL som levererar till ett ombud i din närhet. Du blir aviserad via sms om du lämnat ditt mobiltelefonnummer. Annars blir du aviserad via den epostadress du uppgett.

Dina varor lämnar vårt lager senast inom 36 timmar eller nästföljande vardag. Räkna med att du har din beställning inom 3-5 arbetsdagar. Fraktkostnaden är f n 45 kr. Om du beställer för över 500 kr bjuder vi på frakten.  

 

Du har möjlighet att ångra ditt köp inom 14 dagar. Men då måste produkten vara oanvänd och i obruten förpackning. Vid byten eller återköp så står du som kund för fraktkostnaden. Läs mer på Köpvillkor

 

Om du av någon anledning inte är nöjd med produkten så måste du först kontakta oss på info@foglia.se eller på telefon: 08-410 916 00.

Har du några frågor, funderingar eller behöver hjälp med din beställning är du alltid välkommen att kontakta oss.

 

FOGLIA

Åkervägen 15

132 39  Saltsjö-Boo

VATnr: SE750706024701

Telefonnummer: 08-410 916 00 eller info@foglia.se.

 

För fakturafrågor kontaktar du Klarna på telefon: 08-120 120 10 eller info@klarna.se.